Hlavní ceny v soutěži Putování za živou vodou předány, skupinu ale nerušíme!

12. října 2021

První tři ceny v soutěži Putování za živou vodou jsme dnes předali v naší tělocvičně na Klinice tělovýchovného lékařství a kardiovaskulární rehabilitace. Pro vstupenky do kina věnované Rádiem Haná si přišla Vlasta Skácelová, autor největšího počtu příspěvků v naší skupině Milan Mikš si převzal poukaz na koloběžku a vítězce soutěže Dagmar Hanákové předala hlavní cenu – poukaz na víkendový pobyt – ředitelka Lázně Slatinice Irena Vašicová.

Výherci knížky a trička si ceny vyzvednout na klinice každý všední den od 7:30 do 15:00. V případě individuální domluvy kontaktujte paní Kamilu Pohlídalovou na tel. čísle 588 443 587 nebo využijte e-mailovou adresu kamila.pohlidalova@fnol.cz. Děkujeme a těšíme se na vás.

Do facebookové skupiny Putování za živou vodou se od červnového vzniku přihlásilo 172 členů, kteří sdíleli s dalšími fanoušky studánek celkem 537 příspěvků. „Máme obrovskou radost z toho, kolik lidí se k putování ke studánkám připojilo. Že jich nakonec bude bezmála dvě sta, o tom jsme ani nesnili. Děkujeme všem za fotky a příběhy spjaté s putováním a slibujeme, že tento potenciál nezahodíme. Budeme rádi, když budou zájemci dál do skupiny přispívat a přidávat další tipy na výlety za živou vodou. Průběžně budeme z příspěvků vybírat držitele dalších, tentokrát již trochu skromnějších cen,“ upozorňuje přednostka Kliniky tělovýchovného lékařství a kardiovaskulární rehabilitace, profesorka Eliška Sovová.

A jak dodává, Putování za živou vodou rozhodně nebyla poslední motivační soutěž, kterou její tým pro zájemce o cílený pohyb připraví. „Nechejte se překvapit, ale můžete si být jistí, že i tentokrát to bude zajímavá soutěž a zajímavé ceny,“ dodává s úsměvem a doporučením, aby zájemci sledovali účty kliniky na Facebooku či Instagramu.